PIANOWERKPLAATS 

ALBERTIEN DE PATER 

Bedrijfsruimte te huur

April 2019. Binnenkort betrek ik mijn nieuwe werkplaats in Vijfhuizen, Haarlemmerliede. Aangezien ik gestopt ben met grote reparaties, en maar een gedeelte van de ruimte nodig heb, bied ik het hele onderstuk te huur aan. Ook een deel van de bovenruimte kan door de huurder gebruikt worden. Voor meer details, klik op Brochure


Pianolamuseum

Januari 2018. Het pianolamuseum wordt bedreigd. Het pand aan de Westerstraat in Amsterdam, waar het pianolamuseum al 25 jaar zetelt, gaat misschien verkocht worden, als het aan de gemeenteraad ligt. Tegen projectontwikkelaars kan het museum nooit opbieden, dus dat zou het einde van het museum betekenen. Teken de petitie tegen de verkoop van dit pand: petities.nl/petitions/pianola-museum-moet-blijven:
Literatuur

Voor wie van lezen houdt:

De bekende kinderboekenschrijfster Bibi Dumon Tak (o.a gouden griffel 2012), heeft haar eerste roman voor volwassenen gepubliceerd: Wolfskwint. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over één van de eerste vrouwelijke pianostemmers van Nederland. Het verhaal gaat niet over mij, maar ik heb de schrijfster wel veel informatie gegeven over de theorie en de praktijk van het pianostemmen.